HTML

Miért indult el ez a blog?

A blog a nyilvánosságban megszólaló politológusok, politikai elemzők, politikai szakértők, alkotmányjogászok és egyéb megmondóemberek szakmai tévedéseire hívja fel a figyelmet. Nem az a célunk, hogy pellengérre állítsuk kedvenc szakmáink nagyjait, hiszen "csak az nem hibázik, aki nem dolgozik". Célunk hármas: 1. Felhívni a nyilvánosság figyelmét az alapvető szakmai tévedésekre. 2. Felhívni a szakma figyelmét a szakmai tudás fontosságára. 3. Lehetőséget teremteni a problémák nyilvános átbeszélésére. Várunk minden javaslatot! És mi is figyelünk...

Friss topikok

Linkblog

Kéri László - Megbukik vagy nem történik semmi?

2009.04.06. 12:59 szurkekardigan

Özönlenek az olvasói levelek. Egy politológusi idézeteket gyűjtő olvasónknak hála korábbi ellentmondások sem maradnak méltatlanul elfeledve.  

http://www.politicalcapital.hu/filmklub/fotok/aprilis1.jpg

Kéri László - aki már másodszor szereplője blogunknak - több alkalommal is foglalkozott a kisebbségi kormány életképességével. 2008. április 3-án az MTV Az Este műsorában érdekes - bár nem létező - alkotmányos szabályra hívta fel a figyelmet: "Most nem mondja még senki, hogy az alkotmányban az a szabály van, 12 hónapon keresztül, ha négyszer leszavazzák (...) Először, amikor a kormányt igazából le fogják szavazni, az november-december, a költségvetési vita." Pár héttel később, 2008. május 21-én a Zoom.hu-nak nyilatkozva már nem emlékezett erre az általa konstruált alkotmányhelyre: "Legfeljebb leszavazzák néhányszor a parlamentben, nem történik semmi. (...) Ha leszavazzák az még nem jelenti azt, hogy megbukott. (...) Nem olyan könnyű egy kisebbségi kormányt megbuktatni, mint ahogy a magyar médiából én ezt kivettem az elmúlt hetekben."

Megérdemelné-e a szürke kardigánt?
(1: tehénen a gatya, 2: más kategória, 3: felpróbálhatná, 4: jól állna, 5: rá szabták)

Javaslatunk: (4/5)
Olvasók: (4,6/5)

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkekardigan.blog.hu/api/trackback/id/tr231049441

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kéri László vörös vére 2011.01.13. 02:07:02

"-Városparancsnok? - Ez a Heltai vajon a Hecht Adolf fia? - Az bizony, - hallottam a hátam mögött. A kócos görbelábúak nevettek maguk között: A Kéri Pál meg a Göndör írták a kinevezését a Nemzeti Tanácsban. Kéri Pál, akit Krammernek hívtak és Gön...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.01.11. 13:11:17

régóta vörös a vére kérinek
süti beállítások módosítása