HTML

Miért indult el ez a blog?

A blog a nyilvánosságban megszólaló politológusok, politikai elemzők, politikai szakértők, alkotmányjogászok és egyéb megmondóemberek szakmai tévedéseire hívja fel a figyelmet. Nem az a célunk, hogy pellengérre állítsuk kedvenc szakmáink nagyjait, hiszen "csak az nem hibázik, aki nem dolgozik". Célunk hármas: 1. Felhívni a nyilvánosság figyelmét az alapvető szakmai tévedésekre. 2. Felhívni a szakma figyelmét a szakmai tudás fontosságára. 3. Lehetőséget teremteni a problémák nyilvános átbeszélésére. Várunk minden javaslatot! És mi is figyelünk...

Friss topikok

Linkblog

Wermer András - Miért megosztó Habsburg György?

2009.06.06. 20:33 szurkekardigan

Wermer András, a Fidesz korábbi kampányguruja rendszeresen elemzi a sajtóban a pártok kommunikációját. Nem idegen tőle, hogy nagyon egyértelmű kijelentéseket tegyen, olykor csodáljuk magabiztosságát.

http://atv.hu/files/video_image/10210.jpgA Hírszerzőnek adott legutóbbi interjújában az MDF kampányát elemezve arról beszélt, hogy "Habsburg György személye biztosan megosztó."  Már arra gondoltunk volna, hogy kijelentését felmérésekre alapozta, de mint kiderült, saját antropológiai adatgyűjtést végzett: "Kétfarkú Kutya Párt bizonyos helyeken Ferenc József fejére cserélte ki Habsburg György képét, más plakátokra azt írták ismeretlenek: Aradi 13."  Lehet, hogy Habsburg György valóban megosztó, de ezek alapján mi azért nem lennénk ebben annyira biztosak.

Megérdemelné-e a szürke kardigánt?
(1: tehénen a gatya, 2: más kategória, 3: felpróbálhatná, 4: jól állna, 5: rá szabták)

Javaslatunk: (3/5)
Olvasók: (3,2/5)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkekardigan.blog.hu/api/trackback/id/tr881168018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása