HTML

Miért indult el ez a blog?

A blog a nyilvánosságban megszólaló politológusok, politikai elemzők, politikai szakértők, alkotmányjogászok és egyéb megmondóemberek szakmai tévedéseire hívja fel a figyelmet. Nem az a célunk, hogy pellengérre állítsuk kedvenc szakmáink nagyjait, hiszen "csak az nem hibázik, aki nem dolgozik". Célunk hármas: 1. Felhívni a nyilvánosság figyelmét az alapvető szakmai tévedésekre. 2. Felhívni a szakma figyelmét a szakmai tudás fontosságára. 3. Lehetőséget teremteni a problémák nyilvános átbeszélésére. Várunk minden javaslatot! És mi is figyelünk...

Friss topikok

Linkblog

Török Gábor - Aláírás? Ajánlószelvény?

2009.04.02. 13:04 szurkekardigan

Megkaptuk a második olvasói levelet, amelyben egy újabb ajánlást - és nem aláírást - találtunk.

http://portal.uni-corvinus.hu/uploads/RTEmagicC_torok_gabor_01.jpg.jpgAz európai parlamenti választásokhoz közeledve egyre több szó esik a kisebb parlamenten kívüli pártok esélyeiről. Ezzel a kérdéssel foglalkozott 2009. április 2-án az Index című lap is, amely Török Gábort, a Vision Consulting igazgatóját is megszólaltatta. A politológus a következőket mondta: "Elöljáróban érdemes rögzíteni, hogy Magyarországon az EP-választás a legkényelmesebb pálya a parlamenten kívüli erők számára. Itt nem kell az anyagi és humán forráshiányos pártoknak egyéni jelöltek állításával bíbelődniük, elegendő országosan 20 ezer aláírás ahhoz, hogy egy párt legalább a rajtvonalra felállhasson." Az EP-képviselők választásáról szóló törvény azonban nem aláírásról, hanem ajánlószelvényről beszél.

Megérdemelné-e a szürke kardigánt?
(1: tehénen a gatya, 2: más kategória, 3: felpróbálhatná, 4: jól állna, 5: rá szabták)

Javaslatunk: (2/5)
Olvasók: (2,2/5)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkekardigan.blog.hu/api/trackback/id/tr141041717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eredeti ötletgazdák 2009.04.02. 13:18:32

Kedves Bloggazdák!

Noha továbbra is örömmel vesszük szakmánk védelmét és alapvető normáinak megtartását, ezúton szeretnénk jelezni, hogy jelen blogghoz semmi közünk nincs. A bloggazdák az ötletünket és a fényképünket úgy tették fel erre a honlapra, hogy erről minket elfelejtettek értesíteni. Kár, hogy az ötlet újjáélesztését nem beszéltük meg, mert így a blog sajnos nem más, mint az eredeti ötlet „lenyúlása”. Mivel a blog készítői nem nevesítik magukat, a bevezető szöveget és a képet követő részben a többes szám első személy használata azt a látszatot kelti, hogy a két kezdeményezés mögött álló kör azonos. Szeretnénk, ha ez a névtelenség nem megfutamodás, vagy nyomásgyakorlás eredménye lenne. Kérjük, legyenek kedvesek névvel vállalni kezdeményezésüket, vagy fényképünk és az eredeti kezdeményezésünkre többes szám első személyben történt utalások törlésével 2009. április 6-ig legyenek szívesek megszüntetni a félrevezető látszatot. Kérésünket a tisztességes, fair viselkedés iránti elkötelezettség indokolja. Megértésükben bízva: G. Fodor Gábor, Gallai Sándor, Lánczi Tamás

Amad 2009.04.06. 13:57:35

Ez a poszt ismét inkább szarrágás, mint jogos kritika.

Curval 2009.04.06. 14:02:19

Ezek nagyon buták. De tényleg. Nyilvánvaló volt, hogy nem G. Fodorék csinálják, ezeknek biztos, hogy nincs felsőfokú végzettségük.

absztraktor.blog.hu/

nyomasek_bobo · http://sopron.e-cafe.hu 2009.04.08. 23:12:14

Hogy érdemileg hozzászóljak a poszthoz, az ajánlószelvényt is alá kell írni, tehát nem mondott hülyeséget.
süti beállítások módosítása